Anpassning


Vi klarar anpassningen till en annan tidszon riktigt bra. - Bara man får sova middag så, säger Farzan. Och det är inga problem att somna på kvällen heller.
Det är fortfarande lugnt på babyfronten, men vi tror inte förlossningen är särskilt långt borta. (Utanför huset syns anpassningen till den utökade familjen, Siennan till vänster i bild)
Dagens lunch bestod av hawaiiansk kyckling, men middagen av köttbullar, kokt potatis och lingonsylt. Det bästa från två matkulturer med andra ord.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det låter bra att omställningen går smidigt, ni håller ju på att vara garvade tidszoonsresenärer vid det här laget :-) Själva har vi lämnat vår alldeles egna tidszon uppe i det stora vilda för det droppade från en rörkoppling under varmvattenberedaren. Pump och beredare stängdes kvickt och rörkrökare kontaktades. Imorgon måndag kommer han upp för att förhoppningsvis åtgärda felet. Det är något vi lärt oss den hårda vägen att aldrig röra i rör som amatör :-) - Det blev ju ett vitsigt rim av det hela.. - särskilt inte vattenrör, blir det tätt på ett ställe kan man ge sig den på att det "oriver" på något annat.... Ni hörs ha det bra, vi väntar ivrigt på lägesbeskrivningar från er horisont. Hoppas att allt håller sig lugnt någon vecka till... Kram till er alla...

2009-02-22 @ 13:41:11
Postat av: Christina

Jag började med texten och glömde sen att skriva in avsändaren, även om jag tror du anat vem som låg bakom :-)

2009-02-22 @ 13:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0