Energisk


Visst finns det vissa likheter mellan Farzan och vår inneboende vovve? Samma hårfärg och liknande skägg i alla fall, även om Kivis är något yvigare. Snygga är det ju båda två.
Kivi hoppade snällt in i bilen i går kväll och följde med oss hem utan minsta gnäll . Efter en grundlig undersökning av omgivningen var hon tydligen nöjd med vad hon sett och ville leka. Att det till slut blev läggdags tänkte hon inte på.
Ända fram till tretiden på natten buffade hon då och då försiktigt på Farzan för att få igång honom. Till slut gick hon med en suck in i sin bur för att sova ett par timmar. Typiskt ungdomar förstås - pigg och vaken till fram på småtimmarna!
Men i motsats till människobarnen är hon också morgonpigg. Före sex ville hon ut och sen var det full rulle igen. Tack och lov fick vi så småningom hjälp med aktiviteterna av en hundkompis. Storleksmässigt är det en viss skillnad, men energin är densamma och de hade hur kul som helst. Hundarna tröttade ut varandra fullständigt så i natt lär det väl bli bättre med sömnen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0