Värmebölja och Wilhelm Tell

Värmeböljan fortsätter, vid tolv idag hade vi +27 i skuggan. Som tur är så är det svalt och skönt under kvällar, nätter och mornar. Därför passar vi på att promenera tidigt på dagen. Nu har vi också köpt varsin kepa för att klara oss från solsting. Farzan satsade på en tuff grön sak från Guiness, med ölöppnare i skärmen, medan Morzan valde en vit Adidas. Sammanlagt kostade de 15 dollar på varuhuset Kohls.
Där var det stor rea, vissa av varorna var nersatta 90%. I morgon lär det vara seniorrabatter med 10 % extra på allt. Det borde ju betyda att just dessa varor är gratis för pensionärer, eller hur? (90% + 10% =100%)  :-)
En annan kul grej är en vägstump i Californien som spelar overtyren ur operan Wilhelm Tell. Det är möjligt genom att man asfalterat vägen och gjort räfflor med olika avstånd. Alldeles säkert roligare än när vi själva hamnar på sidolinjen så det brummar i hela bilen. Allra bäst låter det visst om man kör en Honda Civic (som betalat kalaset).  Men jag skulle tro att den som bor i närheten kommer att bli urless på Rossinis opera.

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Hej Morzan!

Sitter du där och skriver just nu? Kul! Det får världen att kännas väldigt liten, plötsligt!!

2008-09-24 @ 20:26:36
URL: http://www.husbyggarens.webbsida.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0