Skämt eller skämmigt?

Peruker som ser ut som vicepresidentkandidaten Sarah Palins frisyr är en storsäljare i USA. Samma sak med hennes  glasögon. Nu till Halloween är det tydligen extra många som vill se ut som Sarah, för det säljs peruker och glasögon som aldrig förr.   
Men i West Hollywood har en skämtare ställt till med rabalder som gett eko i hela USA. Han har hängt en skyltdocka föreställande Sarah Palin i taknocken till sitt bostadshus. Repet är fästat kring skorstenen där McCain just dyker upp ur flammorna.
- Ett halloweenskämt, tycker upphovsmannen och menar att det ska ses som en artistisk installation. Jag tänkte det skulle passa med en politisk anknytning så här några dagar före presidentvalet!
- Han representerar verkligen inte det här området, sa en ilsken tant i TV och hytte med näven.
Hon var en av många demonstranter som med hjälp av stora lakan  försökte hindra insynen för passerande bilister.


Idag lär upphovsmannen ha kommit överens med borgmästaren om att plocka bort det makabra halloweenpyntet, även om det inte bröt mot några lagar. Husägaren, som är dekoratör med skyltfönster som specialitet, har antagligen redan fått tillräckligt med uppmärksamhet och reklam i TV. 

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Ja, tänk vilken fantasi folk har! Man får ta det från den skämtsamma sidan, tycker jag. När vi var i Spanien såg vi ett liknande julpynt, men utan politisk koppling. Man hade "hängt" två <A HREF="http://fotofinnaren.se/displayimage.php?album=68&pos=38">jultomtar</A> så att de skulle se ut att klättra på varsin stege, men när de dinglade i vinden såg det mycket makabert ut!

(Här gör jag ett försök att infoga en länk i kommentaren, men jag vet inte om det funkar på den här bloggen. Blir det konstiga krumelurer i texten så vet ni varför.)

2008-10-30 @ 19:04:31
URL: http://fotofinnaren.se
Postat av: Gunilla

Nähä, det gick inte. Sista meningen ska alltså lyda "Man hade "hängt" två jultomtar så att de skulle se ut att klättra på varsin stege, men när de dinglade i vinden såg det mycket makabert ut!"

Länken går till bilden på FotoFinnaren:

http://fotofinnaren.se/displayimage.php?album=68&pos=38

Ni får kopiera och klistra in i webbläsaren istället.

2008-10-30 @ 19:07:05
URL: http://fotofinnaren.se
Postat av: Gunilla

Jaha, var det så enkelt!

2008-10-30 @ 19:07:45
URL: http://fotofinnaren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0