.



Gissa om Farzan ser fram mot onsdagkvällen. Han och sonen ska gå på hockeymatch mellan Anaheim Ducks (tidigare Mighty Ducks) och Los Angeles Kings. En riktig hatmatch sägs det. Kan väl jämföras med när Sverige möter Finland. Dessutom är det mycket show runtomkring med USA:s nationalsång och underhållning mellan perioderna.
Tyvärr har Morzan drabbats av förkylning. Kan det bero på att man hela tiden rör sig mellan ytterligheterna, hettan utomhus och den svala luften i hus och bilar? En nyhetsuppläsare i TV undrade häromdagen om det inte fanns någon lag som kunde förbjuda så het luft i slutet av september, så det är visst inte bara vi som klagar.

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Hej igen!

Jag minns det där med hettan i september. När vi flyttade till L.A. anlände vi just i september, och att stiga ur flygplanet var som att gå rakt in i en vägg av torr hetta... Det jag saknade mest - och som det var underbarast att flytta hem till - var HÖSTEN: mossa och granar och svamp och fukt och dimma och klar, kall, hög luft. Årstider är en bra uppfinning!

Ha det gott!

2008-10-01 @ 21:04:11
URL: http://fotofinnaren.se
Postat av: Birgitta o Bosse

Det var ju besvärligt att du skulle bli förkyld,men vi hoppas att du kryar på dig snart. kram Brgitta

2008-10-02 @ 00:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0