Födelsedagslunch


Söndagslunch på restaurangen CrabCocker i Tustin, en skaldjursrestaurang berömd bland annat för sin Clam Chowder (musselsoppa). Här njöt vi av soppa i bröd, hummer, krabba, musslor, räkor och fisken halibut.  Väldigt gott och en för oss något ovanlig söndagslunch.


De här friterade småkrabborna äter man allt på, alltså även klor och skal.


Soppa i bröd. Man gröper ur en störreaktig rund bulle av typen surdegsbröd och häller sen den ganska tjocka soppan i den. Mums filibaba med både med soppan och brödet som tar åt sig smaken av musslor, grönsaker och buljong.

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Det där med "soppa i bröd" måste du förklara... Annars låter det riktigt gott! (Säger Gunilla som just idag har inlett en återhållsam period med kamp mot överviktskilona!)

2008-10-20 @ 20:26:47
URL: http://fotofinnaren.se
Postat av: Gunilla

Jamen, då förstår jag! Man får väl äta rätt snabbt så att allt inte hinner sagga ihop?

2008-10-20 @ 22:38:55
URL: http://fotofinnaren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0