Utryckning

I morse mötte jag en brandbil i full utryckning, med blåljus, sirener och amerikanska flaggan vajande mitt på. Den drog iväg ner mot skolområdet som jag nyss lämnat. Jag kunde inte se någon rök, men här rycker brandkåren också ut på varje larm om en ambulans.
- Det ar mest for att gardera sig, brandmän har förstahjälpenkunskap och eftersom brandbilen och ambulansen (som ar privat) kommer fran olika ställen sa kan kanske brandbilen komma dit forst och hjälpa tills ambulansen kommer, förklarar sonen.
Utryckning av ett annat slag blev det i går kväll. Vi tittade på Ophra Winfreys program som den här gången handlade om att organisera upp därhemma. De visade många bra lösningar för att hålla ordning i hemmet. Ett av förslagen var att skanna in barnens teckningar och låta göra böcker av dem. Ophra, och ett företag som heter Snapfish, erbjöd tittarna att få beställa böcker med tjugo bilder alldeles gratis. Men det gällde enbart inom 48 timmar.
Vi som ändå hade tänkt beställa bilder och göra ett album åt lillan innan vi åker hem! Perfekt. Nu blev det bråttom med att söka skapliga bilder, sen in på Ophras hemsida, hitta länken till Snapfish och försöka förstå sig på beställningsrutinerna.
Tror det gick vägen! Nu får holla koll på postlådan framöver så att överraskningen inte avslöjas i förväg.
Den här länken går till Snapfishs svenska hemsida http://www1.snapfish.se/

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Vilken kul ide det var. Barnen har ju alltid mycket att berätta om sina teckningar. Det blir säker kul för Danica att sitta och titta i den och förklara vad hon tänkt när hon ritat det

Birgitta

2008-11-14 @ 00:34:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0