Tre mil

Elden har nu nått Anaheim Hills och de stora rökmolnen syns ända hit till Ladera. Det brinner alltså ca tre mil härifrån. Det är som om vi hemifrån såg en okontrollerad storbrand i Piteå, Älvsbyn, Luleå och Boden.
Släktingar till sonhustrun har nu evakuerats från Yorma Linda. Vissa vägar är nästan igenkorkade av bilister som försöker ta sig undan elden medan andra stora genomfartsleder kan se ut så här:


(Foto:Los Angeles Times)
Highway 91, 241 och 57 är bland de vägar som är avstängda eftersom det brinner på båda sidor.  Det innebär att vi kanske inte kan ta oss till Pomona i morgon som planerat. I så fall blir det ingen champagnebrunch och ingen NHL-hockey för vår del. Men det är förstås ett lyxproblem i förhållande till brandkatastrofen.
Visst är väl bilden läcker? Eller är jag avtrubbad av att ha tittat på TV live från brandhärdarna hela dagen?

Kommentarer
Postat av: Viklunds

Men så ruskigt att elden kryper närmare... Vi var på Samos när det brann för flera år sedan. Det var obehagligt, särskilt när man skulle gå i säng och inte längre hade visuell kontroll på elden, man hörde bara helikoptrarna som hela tiden körde skytteltrafik och vattenbombade... Fortsätt rapportera och sköt om er alla, ta inga risker... vi har er i tankarna... kram från oss

2008-11-16 @ 10:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0