Breaking News


(Foto Los Angeles Times)
Det brinner igen!
Starka vindar sprider elden genom snustorr natur, fångar in och förstör det ena huset efter det andra ovanför Santa Barbara. Vi följer vad som händer via helikoptrar som sänder live ovanför brandhärdarna. Reportrarna kallar eldarna för monster och berättar att folk har evakuerats och att det är många villor i mångmiljonklassen som brandmännen inte har en chans att rädda. Steven Spielberg, Ophra Winfrey, Rob Lowe, Steve Martin och en massa andra kändisar har sina andrahem här med utsikt över Stilla Havet.
Just det här området hade vi planerat att besöka när vi tisdag till onsdag ska till Santa Barbara för att träffa goda vänner. Antingen får vi välja en annan sighseeing eller så åka runt och titta på förödelsen efter bränderna som då förhoppningsvis är släckta.   

Kommentarer
Postat av: Maria och Greger

Hej Henny

Christina Hanssons dotter Hanna är i Santa Barbara, redo att evakueras enligt PT, hon jobbar och bor där tydligen. Håll tummarna för att det går bra

kram på er

Maria o Greger

2008-11-14 @ 15:43:26
Postat av: Morzan

Det är Hanna och hennes föräldrar vi ska träffa i Santa Barbara.Vi håller också tummarna. Hårt!

2008-11-14 @ 16:55:28
Postat av: Gunilla

Och jag som trodde att det var över med bränderna... men tydligen inte. Det verkar svårt att få bukt med dem. Vi hjälper till med tumhållandet! Ni kanske får "planera om" träffen med Kristina, Tomas och Hanna... Hälsa dem i alla fall när ni ses!

2008-11-14 @ 18:14:44
URL: http://fotofinnaren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0