I nöd och lust

image135

Judy och Tim är ett modernt par, de möttes och blev kära på Internet. Han var då sergant i den amerikanska armén, stationerad i Stuttgart i Tyskland, men placerad i Irak. Hon bodde i Phillipinerna. Nu är de gifta och bor i Thousend Oaks, ca 16 mil norrut från Ladera. Det stora kyrkbröllopet hölls redan i mars på ett hotell nere vid beachen. Väldigt vitt och vackert har vi sett på bilderna därifrån.
Vi var med idag när de för andra gången lovade att älska varandra i nöd och lust. Den här gången i en katolsk kyrka i Thousend Oaks, med efterföljande lunch på en italiensk restaurang. Bruden hade kläder i guldfärg och "Father Nånting" var mycket personlig och humoristisk. I sitt tal sa han att långa kyssar ger ett långt liv och önskade dem många barn. Han undrade också om de kunde tänka sig låta någon av dem bli präst:
Även om Judy har rest en del måste omställningen vara märkbar, Under hela sin uppväxt har hon varit omgiven av tjänstefolk. Hon hade därför t ex aldrig tvättat och lagat mat tidigare. Tim är inte längre i det militära utan håller på med säkerhetsfrågor på ett outlet i närheten. För närvarande bor de hos hans föräldrar.
Visst kommer det unga paret att märka av sina olika bakgrunder då och då. Men kulturskillnader går att överbygga och kan också vara berikande. Det har vi bevis för på nära håll.

Kommentarer
Postat av: Micke

Hej !
Hemkommen utvilad och stärkt (?) från Kittelfjäll och packar om för en Stockholmstripp försöker jag få ett telefonsamtal via internet, men ni verkar vara ute, jag provar på Tisdag kväll får vi se, sköt om er och hälsa alla !
//Micke

2008-02-03 @ 21:02:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0