Highway one

På väg tillbaka från bröllopsceremonien åkte vi Highway One längs med Stilla Havet en bit. Folk promenerade på beachen och vi såg en hel del surfare och vindseglare klädda i våtdräkt. (Vattnet var säkert kallt). Eftersom Highway One är ett populärt ställe att visa upp sig på mötte vi både läckra bilar och imponerande motorcyklar som var på lördagsutflykt. De kurviga och smala vägar som går upp i ravinerna är omtyckta "testbanor", så där lär sheriffen håva in dollar av folk som varit för hårda på gasen. Men har man råd med Ferrari eller HD kanske det inte är tillräckligt avskräckande. Sonen har också testat canyonkörning med sin MR2, men han påstår att han höll fartgränserna.
Fortfarande syntes spåren från bränderna och de efterföljande rasen kring Malibu. Platsen är så oerhört vacker, med det blågröna havet nedanför och vildmarken alldeles ovanför, men nog bor stjärnorna och mångmiljonärerna väldigt illa till när det börjar brinna eller störtregna. Fast de har ju själva valt och känner väl till riskerna.
I Santa Monica och de övriga beachsamhällena finns liksom mer plats. Där klänger inte husen på en smal hylla utan är byggda på båda sidor om vägen och brer ut sig upp mot kullarna och bergen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Man kommer ihåg det där hur det såg ut i dessa områden när du skriver deina inlägg! Egentligen helt otroligt! Allt väl med oss -11 grader och flödande sol men ingen värme!
Börje

2008-02-04 @ 12:00:49
Postat av: Greger

Sitter och läser dagens brev och är som Nanne Grönvall ! Kom sen på att det går att kommentera här direkt. Så fram med ett ogipsat finger . Ni ser ju ut att ha en riktigt trevlig SEMESTER så nu tycker jag att det är dags att Magnus med fru sätter gamlingarna i arbete .Ni skulle ju jobba sa ni innan ni for ? Ha det bra och hälsa alla där borta från mig och de mina.
Greger

2008-02-04 @ 13:24:23
Postat av: Greger

Ps. som Nanne Grönvall det vill säga Avundsjuk . ds

2008-02-04 @ 13:26:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0