Fredag


image170  
Sista dagen för den här gången. Vi äter en härlig brunch i San Juan Capistrano, i den gamla delen av stan, och gör sedan ett kort besök på ett mini zoo i närheten. Vi hade också turen att se Armtrak-tågen stanna till och hämta upp passagerare. Morzan hade tänkt åka tåg tvärs över USA för några år sedan men det blev inte av. Men vid nästa besök vill hon gärna ta en tur på järnvägen, kanske ner till San Diego där sonen jobbade tidigare. 
      image169                    image174

Sedan åker vi till Treasure Island i Laguna Beach. Stranden där är nästan folktom och vädret helt perfekt. Vi mår gott i flera timmar, barnen leker i sanden, ja det gör ungdomarna också förresten. Typiskt att vi ska åka just nu! Men samtidigt får den här dagen oss att vilja tillbaka.
 image176  image175


Antar att ni också förstår varför Magnus gärna vill bo i Californien med tillgång till såna här stränder året runt.
 image179

image172
Visst finns det vissa likheter mellan gubben i bakgrunden och Farzans profil.

image165
Vi kan nästan se bort till Hawaii :-) Och bortanför de öarna ligger Japan.

image166
Ungdomarna låste in oss i den gamla fängelsecellen i ett försök att få oss att stanna i USA, men vi tog oss ut med barnens hjälp.
Nu gör vi ett uppehåll i bloggen till dess vi är tillbaka på hemmaplan. Håll gärna tummarna för att vi ska slippa förseningar och krångel under resan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0