Felinställd

Vi sov som stockar till klockan två. På natten alltså. Då tyckte magen att det var dags för en rejäl middag. Den mandelpotatis och falukorv den fått för vid 16-tiden räknades tydligen som frukost, eller möjligtvis lunch. Efter ett långt och tjurigt kurrande gav den med sig och lät oss sova ett tag till.
Det är inte lätt att ställa om systemet, det ligger nio timmar efter hela tiden. Men man får vara lite envis och inte ge efter för de djupa dalarna av trötthet som kommer då och då. Med hjälp av hundpromenader i dagsljus och håll i gång ska vi snart vara tillbaka i rätta gängor. Det lär ska ta lika många dagar som de antal timmar som ändrats. Alltså nio dagar i vårt fall.
Vår snälle svärson hade dammsugit överallt i huset innan han hämtade oss på flyget, (tack för det Martin) så det var redan fixat. Så hålligånget i dag har bestått i att packa upp, tvätta, sortera post, handla och få igång huset. Snöskottningen hade grannen redan skött om, men just nu består gårdsplanen mest av is på grund av mildvädret, så där behövdes lite grus och sand. Fiskarna från dammen har tack och lov klarat sin tillvaro i garagets plastcistern med lite hjälp av våra "hustomtar". Fortsätter den milda vintern i en varm vår får de nog snart flytta tillbaka till dammen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0