Nedräkning

Det har äntligen blivit svalare här i Californien. Dessutom är det mulet och i morse var det riktigt dimmigt. Gissa om det var skönt att promenera i det vädret istället för + 30. Vi är nog programmerade för nordiskt klimat efter så många år nära Polcirkeln.

 
Nedräkningen för hemresan har nu börjat på allvar. Nästa onsdag sitter vi på flyget på väg mot nordost. Då lämnar vi palmer och rosor till förmån för granar och snödrivor.

 
Säkerligen kommer vi att sakna vår värdfamilj otroligt mycket, likaså alla andra snälla och vänliga människor som vi har träffat här, men det ska bli riktigt mysigt att komma hem till Lucia och julfirande med resten av familjen och våra skånska vänner.
En sak har vi lovat varandra. Efter tre månader i Californien måste vi försöka äta mindre och nyttigare. Hur nu det ska gå till? Julmaten kan bli svår att motstå.
 

Kommentarer
Postat av: Börje i Bäzika

Alltid lika välskrivet och bra sammanställning!

Tack för rapporten, och välkommen hem!

I dag mulet och -4 grader och ett lätt snöfall i natt!

2008-12-03 @ 07:24:17
Postat av: Maria, Gregers

om den ordinarie inte kan

och backuppen har förhinder

då kommer vi som en räddande

2008-12-03 @ 15:37:22
Postat av: Viklunds

...det ska bli roligt att få hem er som sagt :-)Här kämpar vi en ojämn kamp mot snön. Imorgon ska vi testa vår nya snöslunga uppe i vår egen vildmark, få se om det är möjligt att fira stora delar av julhelgen där uppe med levande ljus och brasknaster.. Mmmm! Funkar det så vore det bra för det känns LITE otryggt att behöva förlita sig på skottargrannen just en julhelg, om det blir den typen av väder... Återigen välkommen hem till snösvängen :-)

2008-12-03 @ 17:22:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0