Tvillingnytt

"Lilly och Sammy" har varit hos doktorn idag. Allt verkade okey och båda växer som de ska, de väger nu drygt 8 hg vardera. Kanske är det som deras treåriga storasyster säger, de ligger därinne i magen och pratar med varandra för deras huvuden ligger tätt ihop.
Vi har fått se ultraljudsbilderna live via den DVD som föräldrarna fick med sig hem. Helt otroligt med dessa små som rör sig och vinkar åt oss.
Nu kommer läkaren att ta ett hormonprov varannan vecka för att kolla så att förlossningen inte är på gång. Provet kan tydligen visa när det är så nära som inom två veckor. Är det inte fantastiskt?
   

Kommentarer
Postat av: Viklunds

Ja vilket fantastiskt under det är! Otroligt också att det nuförtiden också går att "se" dem därinne i magen. Hälsa bäraren till detta underverk så mycket :-) I och för sig ska vi väl inte glömma bort den som varit med i tillverkningsprocessen, inte minst viktig.. hälsa honom också..



Idag är det plus 2 grader och regnar. Typiskt, vi som drar mot vildmarken med en snöslunga på släpet... Vi hörs och syns och jag tror att jag ska vinna racet om att vara den första som grattar dig på födelsedagen den 5 dec. STORT GRATTIS syrran, du får en bamsekram när vi träffas lite senare i december...

2008-12-04 @ 08:23:34
Postat av: Maria, Gregers

Ja utvecklingen är verkligen fantastisk och så tryggt det ska vara för dom att få sån koll på läget. Är dom redan så stora så har dom ju kommit över gränsen för vad man i dag klarar att ta hand om i prematur vården, 700-750 gram är gränsen i dag. Ganska fantastiskt men bäst är ju om dom får vara kvar i den naturliga miljön så länge som möjligt. Dom är ju så pyttesmå nu så man törs knappt hålla i ett så litet barn.

hälsa så gott

kraaaaam

Maria, Gregers

2008-12-04 @ 08:26:01
Postat av: Börje i Bäzika

Deltar i fullo på andras inlägg, och vill bara hålla alla tummar och tår och önska er alla stort lycka till, det kommer att ordna sig skall ni få sen!!!!!



2008-12-04 @ 13:21:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0