Bäst eller värst


Julpyntandet fortsätter och man tävlar om bästa utedekoration. På fullt allvar! Den 2 december avgjordes den individuella tävlingen. Jag såg ingen segerskylt utanför det här grannhuset, så någon annan måste ha varit ännu värre. Ändå är det bara en del av huset och gräsmattan som syns på den här bilden. Plastgrejerna på taket är figurer i form av tre snögubbar, två granar och en pingvin. Under kvällen är de uppblåsta och det spelas glättig julmusik under flera timmar.
Den 5 december avgörs vilket kvarter som är bäst pyntat. Då är det kul att sätta sig i bilen och åka runt i omgivningarna. Det mesta finns att beskåda och ofta bildas det köer till de kvarter som är välkända sedan tidigare.

Kommentarer
Postat av: Maria, Gregers

Säkert vackert men man kan ju undra hur mycket extra energi som detta drar och varför just Amerikanare har den inställningen att dom ska få göra som dom vill utan att ta hänsyn till kriserna i världen, är dom dåligt informerade eller struntar dom bara i det? Hur går diskussionerna "over there" bland lokalbefolkningen? Diskuterar man politik? miljöfrågor? finanskrisen?

Californien ska ju vara mer miljötänkt än övriga USA, hur är det med det????

vore spännande att få höra om tycker jag

hälsa så gott och hoppas inte Lindgrenarna dras med i vansinnet?

PS: Finns det TIMERS i USA? som man kopplar till såna belysningar? och gör någon det???

kram, Maria, Gregers

2008-12-04 @ 08:21:04
Postat av: Jörre o Elisabet

Hej på er.

Men nog ser det väl mer ut som ett litet minitivoli än juldekorationer? Och jag skulle då bryta ihop om grannen spelade julmusik utomhus i timmar :)

Ha det bra allihopa.

2008-12-04 @ 10:21:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0