Var är snön?

SMHI har idag varnat för trafikproblem och flera decimeter nysnö här i norr, men hittills har vi enbart fått regn och lite blåst. På andra håll i Sverige har det däremot snöat och Västkusten och Skåne har drabbas hårt av stormbyar, höga vågor och översvämningar.
För egen del skulle vi gärna se att det kom ett par decimeter av den vita varan här också. Dels blir det mycket ljusare och renare utomhus när snön lagt sig och dels blir lättare att förstå att det snart är Advent. Vi vill gärna känna lite vinterstämning innan vi åker iväg till gröna gräsmattor, rosor och palmer. 
Antagligen får vi äta upp att vi beklagat oss över att snön inte kommit. I morgon kanske den vräker ner! Men snöslungan och traktorn står redan i startgroparna för att ta itu med det.
  

Kommentarer
Postat av: Monica

Nu kommer snön... inte är det mycket, men det flisar ner i stadig takt... kanske vi får lite vitt som lägger sig nu! *hoppas*

2007-11-10 @ 14:22:40
Postat av: Gunilla

Hej på er, Farzan och Morzan!
Så kul med en blogg där man kan följa era göranden och låtanden.
Själv kom jag och familjen hem från Egypten i förrgår, så jag har sommarvärmen kvar i kroppen. Kolla in bilder på FotoFinnaren!
Men jag håller med, lite snö vore inte helt fel, hellre det än slask...
Ha det gott!
När beger ni er till det stora landet over there?
Kramar
Gunilla

2007-11-11 @ 18:35:58
URL: http://fotofinnaren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0